Ansøgning

Foto af Rasmus Hørlyk

ANSØGNING OM LÆRERPLADS SOM DATATEKNIKER MED SPECIALE I PROGRAMMERING

Jeg har programmeret siden 1984 og har kendskab til mange forskellige programmeringssprog bl.a. python, javascript, php, pascal, sql og C#, der er centralt i datatekniker uddannelsesforløbet. Jeg har tidligere læst Datalog og Datamatiker, disser studier har beriget med en masse kompetencer. Jeg har en yderst bred erfaring med alle slags hardware og netværk, et stabilt kendskab til Windows-servere og AD, Linux og virtualisering. Aktuelt eksperimentere jeg med at hoste egne domæne med ESXi, ansible, CentOS, SQL, Apache, pfSense, Bind, FreeNAS, NextCloud og M-bus – opensource efter mit hoved.

Rasmus Hørlyk, ny-uddannet IT-supporter med 10 i snit. Jeg søger at udbygge uddannelsen ved at blive ”Datatekniker med speciale i Programmering”, dvs. jeg pt. er halvvejs i dette studie. Jeg søger derfor en lærerplads og håber, I vil antager mig som programmørlærling. Min læretid falder ind under to tilskudsordninger: ”Erhvervsuddannelse for Voksne” der kompenserer min løn i skoleperioderne og ”Voksenlærling”, der kompenseres op mod 40 kr. pr time i praktikperioderne og refussion af løn i skoleperioderne. Da jeg allerede er uddannet IT-Supporter og har bred erfaring som sådan, kan I helt sikkert bruge mig aktivt fra dag ét.

Håber I vil overvejer min ansøgning og antage mig som voksenlærling, så jeg kan få afsluttet min programmøruddannelse. Det vil jeg være evigt taknemmelig for.

Mit CV følger på de næste sider og dokumentation kan downloades her fra hjemmesiden
https://rasmus.hørlyk.dk/download-materiale/

Med venlig hilsen

Rasmus Hørlyk